Septembrie 2007  →  Decembrie 2011

Mulțumim pentru citire!

Vise plăcute

23 Mar 2008 — Lucian Marin

Ascult 331 cu Love Song la 2 AM pe repeat. Sunt singur, calm, liniştit şi urlu. M-am gândit să scriu despre trei filme de care nici nu-mi prea mai aduc bine aminte. Anul din care sunt contează mai puţin. După ce termin sper să pot dormi mai liniştit.

The Man from Earth

Ştiu unde am auzit de filmul acesta, dar nu pot să spun. O peliculă inteligentă, un actor bun în persoana lui David Lee Smith, care a mai jucat în Zodiac şi A Walk to Remember (puţin mai jos). O intrebare la care totuşi filmul nu mi-a răspuns: John, how much do you plan to live?

The Man from Earth (2007)

Trailer (YouTube) – IMDBRT

The Beach

Ce pot să spun este că lui Leonardo DiCaprio îi place oceanul şi fetele frumoase, ca şi mie de altfel. O insulă, o plaja şi un grup de oameni care vor să trăiască înafara societăţii, oare reuşesc? Eu aş vrea să cred că da, dar filmul are o altă desfăşurare.

The Beach (2000)

Trailer (YouTube) – IMDBRT

A Walk to Remember

De ce l-am pus ultimul? Pentru că e cel mai visător dintre toate. Şi pentru că, după ce i l-am recomandat unui prieten, mă întreabă: “tu crezi că există asemenea oameni?”. N-am ştiu ce să-i răspund, adică i-am răspuns, mai în glumă, mai în serios, Andreea Marin Bănică, dar sper să-i găsiţi voi un răspuns mai bun decât al meu.

A Walk to Remember (2002)

Trailer (YouTube) – IMDBTR

Încă ceva, nu-i suport pe cei care s-au uitat la un film şi apoi zic că nu le-au plăcut. E ca şi cum ai fost cu cineva pentru o perioda de timp, iar apoi spui ca nu ţi-a plăcut; cine te crede?