Septembrie 2007  →  Decembrie 2011

Mulțumim pentru citire!

Peste capul meu

04 Apr 2008 — Luciana Petroiu

Îmi voi face firmă. Voi organiza cele mai frumoase concerte. Cu aer condiţionat. Şi apă. Şi vă las cu ceaiul făcut de bunica. Şi voi avea o clădire ca un buble albastru. Şi voi colabora cu o colega de grupă care are automate de bilete să ducă câteva în provincie. 2 să fie în Satu-Mare. Pentru unguri.
Ca să aibă acces la bilete şi babalâcii reticenţi la on-line. Care să fie puse în paburi tari. Ca să vă sară în ochi şi să vă agaţe. Ca să veniti. În blue buble. Care are sunet marfă. Şi săli de expoziţie. Şi sală underground. Pentru anarhişti. Că eu vă las să vă duceţi luptele pe lumină.
Şi la primul concert, ca să ies admirabil pe piaţă, aduc Metallica.
Acesta este unul dintre proiectele mele pentru un seminar umil de Comunicare.
Glumă, glumă, numai că Metallica vine.
Şi eu nu am nici un Blue B pentru ea.
23 iulie, concert pe Cotroceni, ca e zonă bună. Că sunt bătrâni. Bătrâni şi afurisiţi. Ca o babă fară dinţi. Da’ cu coarde. Vocale.
Cum facem, noi? Ăştia care vrem şi Nightwish pentru a 2-a/3-a oară şi Metallica pentru prima/a doua? Ştii ce facem? Gândim ca oamenii maturi şi mergem la Metallica, că poate maine moare. Vindem ingheţată şi cu banii aia o punem şi de un Nightwish. Că e după licenţă. La care nu am început. Că e lene. E lene, Mariţo, şi e summit. Şi linişte. Şi vin hoardele. Hoardele cu coarde. Şi cu corzi.
Ar fi bine sa strângeţi bani. Pentru finanţare.

Blue B