Septembrie 2007  →  Decembrie 2011

Mulțumim pentru citire!

La negru, în negru, aproape negru

12 May 2008 — Lucian Marin

Doomsday

Film la negru, dacă îţi mai aduci aminte Mad Max. Mă aşteptam la încă o peliculă despre apocalipsă, despre viruşi mortali, despre chestii super sofisticate din viitor, etc. Dar nu a fost aşa, a fost mai bun, mai intens, mai captivant. Cu un final neaşteptat, cu popcorn şi nişte cola, Rhona Mitra te va ţine în suspans 113 minute.

Doomsday (2008)

Trailer (Apple) – IMDB

P.S. I Love You

Film în negru, văzut de două ori, dar nu l-aş mai putea vedea niciodată. E genul de film care creşte exponenţial în intensitatea sentimentelor transmise de fiecare dată când îl vezi. E comic, e tragic, e dramatic, e real. Iar de fiecare dată la sfârşit îţi spui de unul singur “vreau şi eu”.

P.S. I Love You (2007)

Trailer (Apple) – IMDB

Penelope

Film aproape negru, iar Christina Ricci cu un nas aproape perfect. O poveste de dragoste modernă; dar mai interesant decât aceasta au fost cele trei motive care au stat la baza conturării personajului principal: să te accepţi şi să te placi aşa cum eşti, să ai incredere în tine şi să fii liber. Oare a reuşit Penelope să indeplinescă aceste criterii? Nu vă pot îndemna decât să-l urmăriţi.

Penelope (2006)

Trailer (Apple) – IMDB