Septembrie 2007  →  Decembrie 2011

Mulțumim pentru citire!

Prolog 15

29 Dec 2008 — Lucian Marin

Diferența dintre un om mai puțin inteligent și unul inteligent este că primul acționeză în urma impresiilor pe care le face, iar al doilea după fapte. Sau, cum se spune, după faptă și răsplată!?

§

“Respectă-i pe ceilalți ca să te respecți pe tine.”

§

Trei trăsături: mândrie, ignoranță, nesimțire — toate sunt defecte. Dacă inversezi una dintre ele, în loc de nesimțit ești un om cu bun-simț, automat celelalte două devin calități. Ciudat.

§

Primesc același spam zilnic, și este singurul deocamdată, pe adresa de mail. Titlu sună cam așa: “You want to impress your girlfriend tonight?”. Zic da, dau click și văd Canadian Pharmacy. Întrebarea care mă macină zi de zi este cum aș putea eu să-mi impresionez prietena într-o farmacie din Canada dacă mailul ia fost trimis lui ionescu @ evno.ro? Doar umor ghei, mergi mai departe.

§

Comentofobia — un fenomen mai rar întâlnit în blogosferă care se manifestă prin a scrie comentarii pe alte bloguri fără a da submit.

PS: Acesta ar fi trebuit să fie un post despre anul care tocmai se termină, dar se pare că nu este. Nu uitați de ceas, La Mulți Ani!