Septembrie 2007  →  Decembrie 2011

Mulțumim pentru citire!

Prolog 16

16 Feb 2009 — Lucian Marin

Acum două zile Sneaky Sound System au lansat single-ul 16. Azi, 16, scriu despre ei. Cu doi ani în urmă apăreau pe piața muzicală cu Pictures, o melodie care era imposibil să nu-ți placă. Sunt o formație australiană, promovează un stil diferit de dance, cu influențe electronice și au șanse să devină un punct de referință în muzică. Hai, asculați și alte piese de ale lor.

§

Se pare ca unii m-au luat în serios când scriam despre eCinci şi au lansat Peepler. Între timp eu am lucrat la zvonit.ro, un mini-site ce-și propune să scoată în evidență cele mai importante mesaje, informații sau zvonuri, de pe Twitter.

§

Încă ceva ce nu înțeleg, de ce ai trimite flori cuiva prin intermediul unui site? Dacă ești în același oraș, chiar nu se merită, iar dacă sunteți în orașe diferite n-are niciun farmec. Mă refer la farmecul de a alerga dimineața, prin piață, după cel mai frumos trandafir. În cel mai rău caz ajungi într-o florărie și tot e mai sănătos decât să dai o comandă pe un site și să trimită un altul florile.