Septembrie 2007  →  Decembrie 2011

Mulțumim pentru citire!

Trei la zece mii

27 Jul 2009 — Lucian Marin

libertatea-ta.md

De ceva vreme primeam email-uri cu poze de la necunoscuți, iar adevărul este că veneau pe libertatea (at) gmail.com. Da, adresa de email îmi aparține și nu are legătura cu vreo publicație anumite, ci mai degrabă cu libertatea de exprimare a fiecărui individ. Mi-a luat ceva timp pănă am aflat despre ce este vorba, dar se pare că Partidul Liberal din Moldova are o inițiativă mai lăudabilă decât actele de violență din 7 aprilie. Puteți vedea pe site despre ce este vorba. Astfel, am făcut forward către adresă lor de email și sper să se schimbe în bine situația moldovenilor pe viitor.

§

bakemono.ro

Deci, ca să înțeleg mai bine: un convertor de bani — care dacă ai fi trecut pe la orele de matematică nu ai fi avut nevoie de el; un site de meteo — chiar nu-i înțeleg pe oamenii care au nevoie de așa ceva, nici pe părinții mei; un blog cu horoscop — fără comentarii aici pentru că nu vreau să supăr astrele; un blog cu rețete culinare — hai, mai mult chiar nu se putea?

Dăcă asta înseamă conținut “original quality” în România în 2009, atunci eu vă urez distracție plăcută. N-am nici o legătură cu ei, e doar un exemplu pentru a ilustra o stare de spirit.

§

store.apple.ro

I.R.I.S SA deținea domeniul apple.ro și respectiv serviciile oferite acolo. De curând compania s-a mutat pe noul domeniul apcom.ro. Site-ul este un pic cam verde după părerea unui web designer. Chiar dacă aceasta este ultima tendință, nu însemnă că este și o culoare specifică Apple. Ba din contră; cel mai bine ar fi fost noua temă de culoare ce include mov. Deși este doar o părere personală, cred că din septembrie Apple va avea un site în limba română, pentru români pe apple.ro la fel ca în restul Uniunii Europene.