Septembrie 2007  →  Decembrie 2011

Mulțumim pentru citire!

Fiindca ramasesem datoare

04 Aug 2009 — Luciana Petroiu

A fost Tarja Turunen acum 2 luni si jumatate la Sala Palatului cu noua micuta trupa de metal simfonic. Fericita in adancul sufletului si dornica sa cante in fata unei sali valoroase prin prezenta mai degraba decat prin capacitate..Tarja e inconjurata de colegi de trupa muncitori si care o adora, rolul de diva in pantaloni fiind unul cultivat cu putin succes in ultimii ani impreuna cu Nightwish. Cand s-o-mpartit pamantu’, Tarja a ramas cu publicul inteligent si Nightwish cu gagicile indragostite de Tuomas Holopainen. Dupa 3 ani de la ruptura, lucrurile inca se aseaza pentru micuta finlandeza. Cel mai important lucru este starea ei de pe scena, unica fara echivoc.

Despre B’estFest numai de bine, in afara de ploaia care a ucis ucigasii:). Lucrurile au mers cursiv, cum era de asteptat pentru un eveniment ajuns la a 3-a editie sub aceasta forma. Bugetul restrans s-a facut simtit prin pretul biletului, politica de exit a organizatorului, play-list-ul si dispunerea acestuia, spatiul de desfasurare si service-ul implementat. Ce pot spune este ca Moby a avut un sunet impecabil, Santana a fost sub asteptari, Motorhead rulled, Manowar went down…

Dupa asta am plecat catre Sibiu, doornica sa vad Tristania vineri seara! Ora tarzie la care am parasit orasul si traficul usor aglomerat a facut sa ajung in Sibiu la 12:00. Tristania zaceau pe undeva la ora ’ceea:). So, am ramas in buzunar cu un abonament pe care urma sa il utilizez o singura zi: sambata, 18 iulie, cap de afis: Nightwish. Pentru 160 lei, am concluzionat ca daca unii au meri in livada, altii au cuiburi de pasari la ferestre, Nightwish o are pe Anette Olzon, o gradina zoologica turbata intr-o femeie blonda trecuta de 37. Daca in urma cu 4 ani rolul lui Marco ca vocal era sa schimbe tenta dramatica a Tarjei, acum pur si simplu, trebuie sa se auda cineva cantand! Fiindca Anette isi foloseste carisma prin dans si comunicare orala cu publicul. Sa spunem ca a fost mai bine decat ce auzi pe YouTube.

Cine merge la Sziget?